
مهندس محمود مرادی مدیر عامل شرکت عمران شهر جدیدامیرکبیر درپیامی روز خبرنگار رابه کلیه فعالان عرصه خبر ورسانه تبریک گفت .
به گزارش روابط عمومی شرکت عمران شهر جدیدامیرکبیر( مهاجران) ، در پیام مهندس مرادی آمده است:
«به نام خداوند لوح و قلم
هفدهم مرداد روز بزرگداشت مقام خبرنگار را به همه سفیران روشنگری و حقیقتطلبی در عرصه خطیر اطلاعرسانی و رسانه تبریک و شادباش عرض مینمایم.
آگاهسازی و اطلاعرسانی مناسب زیربنای یک جامعه آگاه است و خبرنگاران با پویایی، بالندگی، سرزندگی و نشاط، آگاهی و افزایش دانش اجتماعی را در عرصه علم و فرهنگ به بطن جامعه تزریق میکنند که نتیجه آن برقراری یک رابطه صحیح بین مطالبات مردمی و انجام درست وظیفه از سوی مسئولان است که محصول آن بهبود شرایط فرهنگی و ارتقاء سطح آگاهی جامعه است.
بی تردید واژه”خبرنگار”یادآور زحمات خالصانه افرادی است که درراه اعتلای بشریت از هیچ کوششی فروگذار نمی کنند و از هیچ خطری نمی هراسند. اینجانب روز خبرنگار ، روز حق گویی و حق جویی و روز پاسداشت قلم را به همه روزنامه نگاران، صاحبان اندیشه و قلم و مجاهدان عرصه اطلاع رسانی کشور تبریک گفته و برای مجاهدان بی ادعای این عرصه، آرزوی سلامتی، سرافرازی ، تداوم فعالیت وتوفیق روزافزون دارم.
محمود مرادی نراقی
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل
شرکت عمران شهر جدیدامیرکبیر مهاجران
دیدگاه خود را بنویسید